16. september 2011

Tips mot tørre lepper

Som kjent så tørker lypsyler ut leppene framfor å gi de fuktighet, har man først begynt å bruke den så kan man ikke slutte fordi leppene tørker inn. Dette kommer alle unødvendige stoffene man finner i den, som er direkte dehydrerende. Det du kan bruke i stedenfor er kokosolje, ren kokosolje slik som cocosa! Det holder på fuktigheten, hindrer leppene i å sprekke og varer mye lengere.
Man kan dessuten også bruke den andre steder på kroppen, om du blander inn litt sukker så er den perfekt til som en mild skrubb til huden i ansikt og på kropp.

Cocosa får du kjøpt på helsekost, med og uten kokos lukt og smak.
Hvis du synes det er litt dyrt, så anbefaler jeg å handle hos iherb.com, der finner du en billigere olje som er akkurat det samme som Cocosa, men fra en annen produsent, Jarrow Formulas.
Har du ikke handlet hos iherb.com før? Da kan jeg gi deg en rabatt på $5 ved første kjøp. Bare skriv inn denne koden: YEF775 når du skal betale for varene. Jeg er ikke sponset av siden, dette er en rabatt alle kundene kan gi videre til andre førstegangskjøpere. Jeg er dessuten veldig fornøyd med siden da de billige, seriøse, de har alt, og de sender pakkene raskt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar