14. april 2011

Biffsnadder - Bildeoppskrift

Biffsnadder


Du trenger:
75g Brokkoli
75g Blomkål
1dl fløte
1dl vann
ca 100g hvitost
1 rød paprika
1 løk
2 store sjampinjong
600g storfekjøtt, eller så mye du vil ha.

Slik gjør du:

1. Bland fløten med vannet i en stor kasserolle, kutt opp brokkoli og blomkål og kok dette sammen med fløtevannet. Sett ovnen på 200 grader nå.


2. Når grønnsakene er gjennomkokte og begynt å bli myke, hell de oppi en ildfastform.


3. Dekk grønnsakene med med osteskiver, og plasser midt i ovnen for gratinering.




4. Brun kjøttet og ha oppi oppkuttet løk, så paprika og sjampinjong.

 5. Bland alt godt sammen og stek til alt er mørt.

6. Ta ut brokkoli- og blomkålgratengen når den er gylden på toppen.

Og med det så er middagen ferdig :)

Hele retten inneholder 18g karbo og egner seg derfor til en hel familie. Husk at løk og paprika er full av karbo så de bør du være forsiktig med.

Dersom du ikke følger lavkarbo, så kan du godt bytte ut gratengen med pommes frites og bernaise saus (du kan også lage lavkarbo bernaisesaus om ønskelig).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar