18. september 2011

Bydagen i Kristiansund 2011

I går var det bydagen her i Kristiansund, og i tillegg hadde de også flyttet brannvernuka slik at det var åpen brannstasjon samme dagen, så jeg, min søster, samboer og barna våre dro dit. Først møtte vi Lukas sin bestemor som spiller i korps! Vi rakk desverre ikke å høre de spille siden det var så veldig mange korps som skulle ha hver sin tur å spille, men det var kjekt å se henne i full uniform og Lukas fikk også vært med litt rundt å sett på de som spilte.
I brannstasjonen var det stas med brannbiler og ambulanse, og vi var også helt i toppen av tårnet på stasjonen hvor man kunne se hele byen hele veien rundt. Her er noen bilder fra dagen..

 
Om noen skulle lure, så ja det var iskaldt denne morgenen og Lukas brukte lue for første gang denne høsten! Lua er riktignok ikke særlig fin, men etter å ikke ha brukt lue på ei stund så måtte vi bruke det vi hadde hehe ;)


Senere var det et familiearrangement i Braathallen, hvor Stian Barsnes Simonsen og Malin Schavenius opptredde. Barna fikk gratis is og det var i det hele tatt et vellykket show.


2 kommentarer:

  1. aii shit... fint bilde................

    SvarSlett
  2. synes lua var kjempesøt på han! hihi :D

    SvarSlett